Systeemplafonds gebruiken op kantoor

Het gebruik van systeemplafonds is in bijna alle kantoren al gebruikelijk. Systeemplafondplaten zorgen onder andere voor een prettige akoestiek, doordat ze een deel van het geluid opnemen in plaats van weerkaatsen. Op die manier wordt echo in de ruimte weggenomen en is het prettiger om met elkaar te converseren. Maar systeemplafonds hebben nog veel meer voordelen. Leidingen en afvoeren kunnen namelijk gemakkelijk weggewerkt worden, maar blijven nog altijd simpel te bereiken. Daarnaast zijn er vele variatiemogelijkheden, zodat het altijd bij het interieur van het pand past. Systeemplafonds zijn dus noodzakelijk voor het mooi afwerken van een ruimte en om het werken prettiger te maken. Wilmar Afbouw weet er alles van en onze experts vertellen er graag meer over! Lees hieronder waarom systeemplafonds onmisbaar zijn in een onderneming en hoe wij ze voor u kunnen realiseren.

Systeemplafondplaten gebruiken voor afwerking

Een van de voornaamste redenen voor het laten plaatsen van systeemplafonds, is voor de afwerking van een pand. Zeker grote kantoren hebben vaak hoge plafonds waar allerlei leidingen en kabels lopen. Niet bepaald aantrekkelijk en bovendien een gemiste kans voor de aankleding van een pand. U zult zien dat met een kleine aanpassing van systeemplafonds een pand een compleet andere look en feel krijgt. Door het plafond te verlagen met systeemplafondplaten zal een ruimte knusser worden en minder galmen. Dat maakt het prettiger om te praten met collega’s en klanten, maar ook met het bellen is dit veel prettiger. Over hangende kabels hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want die worden netjes weggestopt achter de platen. Moet u toch ergens bij? Dan kunnen de platen gemakkelijk verschoven worden. Gemakkelijk in beheer en ook nog aan te passen naar uw interieur!

Laat systeemplafonds monteren door de experts

Wilmar Afbouw heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van verschillende systeemwanden en alles wat erbij hoort. Wij weten als geen ander wat een verschil het kan maken om kleine aanpassingen aan een gebouw te maken, zonder definitieve muren of plafonds te plaatsen. Dankzij die flexibiliteit heeft u als ondernemer de ruimte om te blijven groeien met uw onderneming en het pand steeds weer aantrekkelijker en efficiënter te maken. Met onze kennis en ervaring komen we graag bij u langs om te adviseren over de verschillende mogelijkheden met plafondsystemen. Onze experts komen alles inmeten en kunnen vervolgens de systeemplafonds monteren. Heeft u wensen voor een specifieke kleur? Dat kan! Met name de donkere plafonds zien we steeds vaker voorbijkomen, omdat het een rustige en strakke stijl geeft aan het gebouw. Ook hierin adviseren we u graag over de verschillende soorten systeemplafondplaten.

Wat zijn de systeemplafond kosten?

Systeemplafond prijzen variëren per opdracht. Het hangt af van het oppervlak, de montage, de kleur en natuurlijk de dikte. Systeemplafonds bestaan uit een frame met hoofddragers, dwarsprofielen en hoeklijnen. Hierop worden vervolgens de plafondplaten gemonteerd. Afhankelijk van de ruimte en de klus gaan we aan de slag met een offerte op maat. Hierin nemen we al uw wensen mee en komen we met een plan speciaal voor uw onderneming. Bent u het er helemaal mee eens en kunnen we aan de slag met het monteren van de systeemplafondplaten? Dan maken we een afspraak en zijn we vaak dezelfde dag nog klaar met het plaatsen. Zo heeft u minimaal last van de werkzaamheden en kunt u snel genieten van de nieuwe uitstraling van het pand.

Wilmar Afbouw voor systeemplafondplaten

Wilmar Afbouw weet alles van systeemplafondplaten en de montage ervan. We hebben ons jarenlang verdiept in de mogelijkheden en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen we onszelf blijven verbeteren en een prachtig aanbod voor de klant houden. Wilt u graag meer weten over systeemplafonds, scheidingswanden of de andere mogelijkheden voor het optimaliseren van een ruimte? Dan helpen we u graag verder. Neem gerust contact op en we denken graag met u mee om de ruimte zo optimaal mogelijk in te delen tegen zo laag mogelijke kosten. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom om te zien hoe de verschillende wanden eruitzien!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Contact opnemen